20 февр. Бананов хляб

Lesaffre-banana breadПродукти

1 1/2 ч.ч. брашно

1 ч.ч. кафява захар

1 ч.л. канела

125 г разтопено масло

2 яйца, разбити

3 узрели банана, намачкани

Приготвяне

Предварително загрейте фурната на 180°C. Намажете с олио форма за хляб с размери 11 см х 21 см х 6 см.

Смесете сухите съставки в купа. Добавете яйцата, маслото и бананите.Нежно разбъркайте докато всички съставки се смесят. Изсипете в подготвената форма и загладете повърхността.

Печете 40-45 минути докато при теста с клечка за зъби по нея не остават следи от тестото. Изчакайте 10 минути преди да обърнете. Сервирайте сладкиша топъл. Намажете масло върху отделните резени.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.