Лесафр България ще участва в БУЛПЕК 2017

 

Pokana_Lesaffre_@BULPEK_WebОт 8 до 11 ноември Интер Експо Център в София ще приюти няколко големи изложения в сферата на храните, едното от които е БУЛПЕК. Тази година Лесафр България ще има щанд на голямото събитие за хлебопроизводство и пекарство – заповядайте в Зала 3, щанд B4. Подготвили сме специални изненади за посетителите на щанда.

 08 ноември, сряда, 15.00ч – Дегустация с Иван Звездев – Веднага след откриването на изложението ще може да опитате различни видове хляб, направени с най-новите продукти на Лесафр от гамата Inventis. Сред тях са миксовете Чиа с лен, Саксонски и Спелта микс. Ще ги представи популярният шеф готвач Иван Звездев, който ще обяви и началото на томболата с атрактивни награди.

10 ноември, 16.00ч – На кафе и френски кроасани с Теди Кацарова и Лесафр. Известната певица и посланик на марките на Лесафр ще си говори с технолога на Лесафр за продуктите за хлебопроизводство. Теди ще изтегли и наградените от томболата, които ще получат брандирани продукти на Лесафр.

Във всички останали дни на изложението може да ни намерите на щанда и да разберете повече за продуктите и дейността на Лесафр в България. Очакваме ви!


Нашите продукти

  • Прясна мая Виво (за любители) Прясна мая Фала Прясна мая Виво
  • Суха мая Saf-Pizza Суха мая Saf-Instant Gold
© 2018 - Lesaffre | Лесафр България I 1528 София, бул. Искърско шосе 7, Търговски Център Европа, сграда 6, ет. 1, офис 1
office@lesaffre.bg | Тел.: +359 2 873 14 39 | Факс : +359 2 873 14 21