Обновената интернет страница на Виво мая

Имаме удоволствието да ви представим обновената си интернет страница: www.vivomaya.bg, която е правена с цел да бъде още по-полезна и интересна на всички вас, почитателите на предлаганите от нас продукти.

 

Повече информация

За вас, почитателите на Виво и хлебопекарството, сме сложили полезна информация за маята, както и множество различни рецепти. Страницата ще бъде постоянно допълвана със свежа информация, за да може да разчитате, че ще намерите всеки път нещо ново и интересно.

Повече рецепти

На обновената страница на Виво мая не само сме качили повече рецепти, но ще качваме и изпратените ни от вас рецепти, за да може да ви предложим разнообразно съдържание и да ви представим различни опции за приготвяне на даден продукт. Сега сме качили рецепти на тестени изделия от целия свят, като така ви предлагаме цветна и околосветска гама от възможности за избор на това, какво да приготвите.

Свеж дизайн и лесно навигиране

Страницата ни е също така с много свеж дизайн и ви позволява лесно и бързо да намерите необходимата ви информация. Няма много менюта, няма да се лутате, а съвсем лесно и бързо ще намерите това, което търсите.

 

Ние от Виво мая се надяваме, че нашите усилия ще ви допаднат и ще намирате на нашата страница информацията, която ви вълнува. Очакваме ви на www.vivomaya.bg!

Recepti

Saveti


Нашите продукти

  • Прясна мая Виво (за любители) Прясна мая Фала Прясна мая Виво
  • Суха мая Saf-Pizza Суха мая Saf-Instant Gold
© 2018 - Lesaffre | Лесафр България I 1528 София, бул. Искърско шосе 7, Търговски Център Европа, сграда 6, ет. 1, офис 1
office@lesaffre.bg | Тел.: +359 2 873 14 39 | Факс : +359 2 873 14 21