Суха Мая

Сухата мая е високо ценена заради своята устойчивост при често променяща се температура на средата. Тя се активира при хидратиране на 35-40°C като идеалната температура за процеса е 38°C....

Прясна Мая

Прясната мая е широко използвана по целия свят. При съхранение на температура между 0 и 10, запазва своите качества до датата на годност отелязана на опаковката....

Подобрители

Подобрителите от гамата Inventis са комбинации от съставки, които улесняват работата на хлебаря и сладкаря като въздействат върху поведението на тестото...

Миксове и премикси

Миксовете и премиксите от гамата Inventis са истински творчески решения за професионалните хлебари и сладкари. Разликата между миксовете и премиксите е в дозирането – премиксите могат да се влагат в съотношение от 3 до 95%, а миксовете съдържат всичко необходимо и представляват 100% готова за използване смес....