Блог

  Занаятчийският чеснов хляб с розмарин е перфектният избор за поднасяне към коледната вечеря, независимо от останалите ястия, които сте положили на трапезата. Хрупкав и с неустоим аромат този хляб...

Замисляли ли сте се защо погачата присъства във всички важни моменти от живота на човека? Още на 40-я ден след раждането се замесва питка, която се разчупва над главата на...

Приготвяне на хлебчетата, от които се правят купите Съставки: Суха мая “Саф Инстант” златен – 2 супени лъжициВода – 3 чаени чаши. Използвайте топла вода, около 40 градуса, не повече, за да...

500 г брашно20 г прясна мая Yuva1 ч л захар1 ч л сол300 мл вода20 г  краве масло 1 л вода1 ч л сода1 с л едра морска сол Приготвяне: Брашното се поставя в голям съд. В малък съд маята се...

Нека се концентрираме върху хлебната мая. Тя е богата на витамини от групата В (В1, В6 и В12,) както и на много есенциални микроелементи. В нея се откриват големи количества...