Блог

Съвети за маята и печенето Когато се спомене думата мая, много от нас веднага си представят поредица от обезсърчителни дейности като заквасване, месене, втасване… Изкушението да го оставим на професионалистите е...

Приготвянето на пица изглежда лесно, но изисква техника и познания. Нашите експерти споделят трикове и проверени през годините техники. С тяхна помощ ще можете да правите пица у дома, без...

Запознайте се, обмислете и приложете тези полезни съвети, за да направите перфектен хляб. С тези 7 стъпки и малко търпение, успехът е сигурен. Активиране на маята Маята се активира при температура 37°С....

Съставки:За две плетеници: За пареното тесто25 г брашно125 мл водаЗа плетеницата:550 г брашно100 г захар фин кристал1 ч.л. сол1 с.л. пълномаслено сухо мляко на прах40 г прясна мая Виво2 яйца,...