Блог

Ако сте от кулинарите, които не могат да устоят да добавят шепа от това и да поръсят с онова, може да откриете, че при печивата няма да е така лесно....

Щоленът е вид традиционен за Германия сладкиш с формата на хляб, който се приготвя по време на коледните празници. Дрезденският щолен е влажен, тежък хляб, пълен с плодове, като е...

Продукти 1 1/2 ч.ч. брашно 1 ч.ч. кафява захар 1 ч.л. канела 125 г разтопено масло 2 яйца, разбити 3 узрели банана, намачкани Приготвяне Предварително загрейте фурната на 180°C. Намажете с олио форма за хляб с размери 11...

Мерете съставките прецизно – една малка неточност в количеството на дадена съставка може много да обърка цялата рецепта, затова се старайте да се придържате към посочените в рецептата количества на продуктите. Приемете...