Блог

Всички знаем, че Великденският козунак е голямо предизвикателство, не само заради голямото месене, но поради често непредвидимия краен резултат. Попитахме няколко опитни майстори пекари какви са техните тайни, за да...

Съвети за маята и печенето Когато се спомене думата мая, много от нас веднага си представят поредица от обезсърчителни дейности като заквасване, месене, втасване… Изкушението да го оставим на професионалистите е...

Приготвянето на пица изглежда лесно, но изисква техника и познания. Нашите експерти споделят трикове и проверени през годините техники. С тяхна помощ ще можете да правите пица у дома, без...

Запознайте се, обмислете и приложете тези полезни съвети, за да направите перфектен хляб. С тези 7 стъпки и малко търпение, успехът е сигурен. Активиране на маята Маята се активира при температура 37°С....