14 дек. Празнична памук-погача
200 мл хладко прясно мляко1 кубче мая Yuva1 с.л. захар100 мл олио60 г меко масло100 мл газирана вода1 белтък1 яйце1 ч.л. сол600 г брашно1 жълтък за намазване1 с.л. прясно мляко...
200 мл хладко прясно мляко1 кубче мая Yuva1 с.л. захар100 мл олио60 г меко масло100 мл газирана вода1 белтък1 яйце1 ч.л. сол600 г брашно1 жълтък за намазване1 с.л. прясно мляко...
Рецепта „Бухтички” Рецептата за бухтички може да се нарече рецепта, която най-често приготвяме като награда или когато искаме да поглезим любимите си хора. В съботните утрини семейството се събира около...
Занаятчийският чеснов хляб с розмарин е перфектният избор за поднасяне към коледната вечеря, независимо от останалите ястия, които сте положили на трапезата. Хрупкав и с неустоим аромат този хляб...
Замисляли ли сте се защо погачата присъства във всички важни моменти от живота на човека? Още на 40-я ден след раждането се замесва питка, която се разчупва над главата на...
Приготвяне на хлебчетата, от които се правят купите Съставки: Суха мая “Саф Инстант” златен – 2 супени лъжициВода – 3 чаени чаши. Използвайте топла вода, около 40 градуса, не повече, за да...
Апетитни и вкусни донъти. Съставки:Съставки за 12 донъта½ ч. чаша натурален шоколад (100 g)¾ ч. чаша масло(150 g)½ ч. чаша какао на прах (50 g)¾ ч. чаша захар (150 g)1...