Блог

Интересно съчетание - мини козунаци в английски стил, не сте ли любопитни вече да изпробвате тази рецепта? Съставки: 250 мл прясно мляко1 пак. суха мая VIVO3/4 чаша захар4 1/4 чаша брашно1/2 чаша...

Имате натоварен график? Тестото за този класически френски бриош можете да замесите в почивния си ден и да го съхранявате в хладилник до 3 дни преди да го изпечете.Бриош е...

Специалната рецепта на Иван Звездев за Великденски козунак. Замесете тестото с мая Yuva за сигурен успех. Съставки: 1 кг брашно за козунак тип 5002 пак. суха мая Yuva5 яйца200 г захар250 мл...

Когато е топла, тази плетеница ще бъде хапната с удоволствие, но ако я оставите да изстине ще се насладите на още по-силни вкусове и аромати. Ароматна и много вкусна плетеницата...

Съставки:За бриошите:20 г прясна мая Виво250 г прясно мляко650 г фино бяло брашно120 г захар1/2 ч.л.сол2 яйца100 г масло със стайна температураЗа пълнежа:200 г млечен карамел200 г течен шоколад1 с.л....