За професионалисти

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СТАТИИ

РАЗБИРАНЕ НА ПОНЯТИЕТО „ВТАСВАНЕ“

Увеличаването обема на тесто е най-очевидната функция на маята за наблюдателя, който не е запознат с тайните на хлебопроизводството...

ФЕРМЕНТАЦИЯ И ВКУС, ВЪПРОС НА АРОМАТ

Еволюция или „ретро-иновация“? Все по-осезаемата логика, движеща продажбите на повечето основни храни, се проявява чрез важността...

ХРАНИТЕЛНИЯТ ПРОФИЛ НА ХЛЯБА

Пълнее ли се от хляб? Не, правилно консумираният хляб, без никакви добавки, не ви кара да напълнявате! Ние насочваме вниманието към...

Видео рецепти

Свали рецепти

ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ


Шотландски хляб с бадеми

Lesaffre Bulgaria Лесафр България Правим хляба голям


Класически френски хляб

Маята


Оригинален хляб Чабата

Lesaffre Bulgaria Лесафр България Правим хляба голям


Многозърнест геврек



Съвети за пица

хляб

продуктова листа