07 ное. Лесафр България ще участва в БУЛПЕК 2017

 

Pokana_Lesaffre_@BULPEK_WebОт 8 до 11 ноември Интер Експо Център в София ще приюти няколко големи изложения в сферата на храните, едното от които е БУЛПЕК. Тази година Лесафр България ще има щанд на голямото събитие за хлебопроизводство и пекарство – заповядайте в Зала 3, щанд B4. Подготвили сме специални изненади за посетителите на щанда.

 08 ноември, сряда, 15.00ч – Дегустация с Иван Звездев – Веднага след откриването на изложението ще може да опитате различни видове хляб, направени с най-новите продукти на Лесафр от гамата Inventis. Сред тях са миксовете Чиа с лен, Саксонски и Спелта микс. Ще ги представи популярният шеф готвач Иван Звездев, който ще обяви и началото на томболата с атрактивни награди.

10 ноември, 16.00ч – На кафе и френски кроасани с Теди Кацарова и Лесафр. Известната певица и посланик на марките на Лесафр ще си говори с технолога на Лесафр за продуктите за хлебопроизводство. Теди ще изтегли и наградените от томболата, които ще получат брандирани продукти на Лесафр.

Във всички останали дни на изложението може да ни намерите на щанда и да разберете повече за продуктите и дейността на Лесафр в България. Очакваме ви!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.