Лесафр България

Лесафр България ЕООД е част от екипа на Lesaffre Group – международен експерт в областта на ферментационните процеси.

ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ

В българския филиал на ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ работят 11 служителя, които отговарят за вноса и дистрибуцията на продуктите на Lesaffre Group. Отговорностите им включвати маркетирането и налагането на корпоративния имидж.

Освен към професионалистите, нашите продукти са насочени и към крайните потребители. Всеки, който меси и пече вкъщи познава нашите марки мая за хляб – Виво, Юва, Саф-инстант. Тези продукти са гаранция за вкусни и чудесни печива.

С нас работят почти всички хлебозаводи в страната, както и всички големи и средни вериги за търговия на дребно.

Промишлени клиенти са ни „Добруджански хляб“ АД, Елиаз АД, Унипек ООД, както и много други. Клиенти за краен потребител са: „Кауфланд“, ТВ „Фантастико“, „Билла“, „Метро кеш енд кери“, ЦБА и почти всички магазини в цялата страна.

Lesaffre Group е създадена през 1853 г. Днес работим на 5 континента, в 185 държави, със 63 фабрики и 10 изследователски центъра. Оборотът на групата за 2019-та година е над 2 милиарда евро. В компанията работят над 10 000 служители и над 550 експерти по изследване и развитие. 1/3 от хлябовете по света се правят с наши продукти. Всеки ден 1 милиард души консумират храна, приготвена с продукти на Lesaffre.

ЛЕСАФР - ПРАВИМ ХЛЯБА ГОЛЯМ!

ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ