Обучение в Лесафр

28 окт. Заедно правим хляба голям!

Село Чавдар е известно най-вече с това, че е усвоило правилно парите, отпуснати на общината по европейските фондове. То е като сбъдната приказка – шадраван, чисти и нови улици, прекрасно поддържан парк… и собствена пекарна.

На 18-ти октомври с любезното съдействие на пекарна Прованс в с. Чавдар се проведе обучителен семинар на Лесафр България. Сред поканените участници бяха собственици и служители на партньорски фирми: Стар Комерс и Грийн Форте от София, както и Ивел от Благоевград.

Технолозите на Лесафр демонстрираха най-новите продукти на фирмата – миксовете от серия Zavarka (само от натурални съставки), даващи уникален вкус и аромат на готовия хляб. Уникалните печива впечатлиха не само участниците, но и клиентите на пекарната. Бе представен и блендът Star Bake за пица, който прави блатовете равномерни и лесни за работа. Той гарантира постоянен резултат всеки път и е с универсално приложение при приготвянето на пица.

Предстоят още няколко обучения в подобен формат, на които екипът от Лесафр ще демонстрира новите си продукти. Защото най-добрата работа е екипната. И заедно правим хляба голям!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.