17 ное. Победителите от Купата Louis Lesaffre

В периода от 11 до 14 ноември, 2015 година, в Джакарта, Индонезия, се проведе селекцията на Купата Louis Lesaffre за Азиатско-тихоокеански регион.

Китай и Южна Корея спечелиха призовете в края на четвъртото издание на Купата Louis Lesaffre. Тези два отбора ще се присъединят към останалите седем победители от предходните селекции и ще се борят за голямата награда по време на Coupe de Monde de la Boulangerie. По време на състезанието в Джакарта, отборите се представиха подобаващо, съчетавайки страст, адреналин и креативност, в създаването на невероятни печива.

По време на трите дни на състезанието за  Азиатско-тихоокеански регион – Индонезия, Австралия, Южна Корея, Китай и Виетнам поставиха края на селекциите на четвъртото издание на Купата Louis Lesaffre. В менюто се преплитаха най-добрите техники, напрежение, неочаквани обрати, както и много веселба и честно съревнование…налични бяха всички съставки, необходими за създаването на невероятна атмосфера.

Поставени в условията на толкова високи стандарти, членовете на журито понякога бяха затруднени в избора си. В крайна сметка, те избраха Китай и Южна Корея. Австралия пък спечели наградата за Млад талант и наградата на Критиците на храна.

Резултатите от Купата Louis Lesaffre са ясни. Печелившите ще трябва да се фокусират вече върху следващото предизвикателство: Coupe de Monde de la Boulangerie. Coupe de Monde de la Boulangerie ще се състои през месец февруари, 2016 година във Франция.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.