09 апр. Lesaffre отваря нов Baking Center™, предназначен на 100% за промишлените клиенти на дружеството, във Виена, Австрия

Като глобален ключов играч в сферата на продуктите с квас и на ферментационни продукти, Lesaffre отваря нов вид Baking Center™ в Австрия, изцяло предназначен за промишленото хлебопроизводство. Стратегически разположен в сърцето на Европа, неговата мисия е да подкрепи групата на индустриалните клиенти при разработването на нови продукти и процеси. Центърът бе официално открит във вторник, на 9-ти април, в присъствието на г-н Антоан Бол, Главен изпълнителен директор на Lesaffrе.

Подобрена промишлена експертиза  

Последното допълнение към международната мрежа от над 40 Baking CenterTM по света, този във Виена, открит през първата половина на 2019г., е първият изцяло предназначен за индустриални клиенти. Това ново съоръжение ще позволи на Lesaffre да подобри предлаганите услуги, откривайки по този начин важни възможности за развитие в Европа.

„В новия Baking CenterTM , който е оборудван за пилотни изпитвания от промишлена величина, предлагаме на нашите клиенти и партньори възможността да извършват тестове в съоръжения, симулирайки условията и препятствията, с които те трябва да се справят в реални условия и без това да прекъсва тяхното производство. Това ще ни позволи да разработим индивидуални решения заедно с тях“, казва г-н Джером Лебрие, Президент за Западна и Централна Европа в Lesaffre.

Новият Baking CenterTM разполага с ултрамодерна пилотна поточна линия, изградена в 4 зони: зона за подготовка на тестото, зона за оформяне, зона за студена обработка с камера за принудително въздушно замразяване и, накрая, зона за печене. В допълнение има и „лабораторна“ зона, предназначена за оценка на качеството на завършените продукти (годност, запазване, текстура и др.) Всичко това се простира на площ над 600 m².

Модерни технологии за подпомагане на растежа на клиентите 

Lesaffre е група с присъствие в над 50 държави. Тя продължава да инвестира ден след ден в  иновативните технологии, за да намира нови решения за нуждите на своите клиенти.

„Иновациите са част от гените на дружеството и ще са един от ключовете за посрещане на бъдещите предизвикателства. Желаем да помогнем на нашите клиенти, разработвайки заедно с тях технически и индустриални решения, които отговарят на техните собствени нужди от иновации. Създаването на този Baking CenterTM в сърцето на регион, който играе важна роля за развитието на тенденциите при храните, е от съществено значение за Lesaffre“ каза г-н Антоан Бол, Главен изпълнителен директор на Lesaffre.

Създаването на този пилотен Baking CenterTM е изцяло в съзвучие със стратегическите приоритети на Lesaffre по отношение на иновациите и облсужването на клиенти. Lesaffre е на австрийския пазар от 1996г. Офисът и производствения център на Lesaffre Австрия, разположен в близост до новия промишлен Baking CenterTM, са предназначени  за дистрибуция на квас  и за производство на продукти за хлебопроизводството.

Като глобален ключов играч в сферата на продуктите с квас и на ферментационни продукти, Lesaffre разработва, произвежда и търгува с иновативни решения за Хлебопроизводство, Здравеопазване и Биотехнологии. Започнало като семеен бизнес в Северна Франция през 1853г., а сега – мултинационално и мултикултурно дружество, Lesaffre е ангажирано да работи уверено за осигуряването на по-добри храни и за защита на планетата. В тясно сътрудничество със своите клиенти и партньори, Lesaffre осигурява работа на 10 500 служители в приблизително 80 филиала, разположени в над 50 държави. Lesaffre има годишен оборот от 2 млрд. Евро.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.