“Лесафр България” с голямата награда за най-успешно предприемачество в пандемия

Компанията получи първо място в тази категория на годишния конкурс на В2В Медия

21 юли 2021 г., София. Лесафр България спечели първа награда в категорията „Успешно предприемачество в пандемия“ на годишните награди на В2В Медия. Компанията получи отличието за успешното си развитие през предизвикателната 2020 г. Въпреки трудностите на пандемията, Лесафр България успешно отговори на  многократно нарасналото потребление на хляб в условията на извънредната обстановка и осигури достатъчни количества  мая за производството на хляб. Компанията спечели отличието за „Успешно предприемачество в пандемия“ в конкуренция с множество фирми от цяла България от различни бизнес сектори. Тя бе отличена за приноса си в производството на хляб по време на пандемия.

Годишните награди на В2В Медия е един от най-авторитетните и престижни конкурси в националната индустрия. Победителите се избират от жури, съставено от експерти в различни браншове.

„Тази награда е признание не само за българския екип, но и за цялата група Лесафр, която със своето присъствие в над 180 страни в света, мобилизира екипите си и производствените си мощности, за да може да има хляб за всички. За нас е истинска чест да бъдем оценени на такова ниво, сред толкова успешни компании във всички бизнес сфери. Това, което най-много ни радва, е, че с усилията си в една необичайна и изпитателна година ние излязохме още по-силни и доказахме, че сме професионалисти, независимо от обстоятелствата. Благодаря на целия екип за усилията и отдадеността“, коментира Венета Писарска, изпълнителен директор за България.

Компанията се представя много успешно Годишните награди на В2В Медия за втора година. През 2018 г. Лесафр България бе отличена в категориите: „Инвеститор с визия„Иновативен продукт /дизайн“ и „Образователен проект“ за съвместната си инициативата за подпомагане на студенти от УХТ Пловдив.

За Лесафр България:

Лесафр България ЕООД е основана преди 22 години и е част от Lesaffre Group Inc., международен експерт и лидер в областта на ферментационните процеси и технологии. Lesaffre Group Inc. осигурява широк спектър от продукти за производството на хляб и хлебни изделия, хранителни продукти и добавки, напитки, животински храни и био-етанол. Групата е създадена през 1853г в северна Франция и днес работи на 5 континента, в 50 страни, със 70 завода и 10 изследователски центъра. Оборотът на групата за 2020г е над 2.2 млрд. евро. В компанията работят над 10 700 служители и над 620 учени и експерти. 1/3 от хлябовете по света за направени с продукти на Лесафр и всеки ден 1 млрд души се изхранват пълноценно и здравословно с храни, приготвени с продукти на Лесафр.

За допълнителна информация, моля, свържете се с Лесафр България ЕООД

на тел. 0887 395 830 и office.bg@lesaffre.com.

Дата
Категория
Новини