Лесафр България – вече и с БИО-сертификат!

За да бъдем по-близо до своите клиенти, ние от Лесафр България преминахме успешно през процедурата на БИО-сертифициране. Вече можем да предложим на нашите клиенти, които желаят да предлагат БИО-изделия широка гама от продукти с доказан и сертифициран БИО-произход.

Представяме няколко иновативни БИО-решения за здравословни и качествени изделия:

  • Активен течен квас Crème de levain, базиран на ръжено биологично чисто брашно. Той е изцяло натурален продукт, произведен по уникална френска технология и от изцяло органични съставки.
  • Био Мая за хляб L’hirondelle Biorganic, произведена от био-меласа, под постоянен контрол и гарантираща високо качество на изделията.
  • Микс за Селски хляб – уникална комбинация от био-брашна и семена с гарантиран произход. Дава възможност на производителите на хляб да създадат свой собствен уникален краен продукт и да предложат нещо ново на био-пазара.

Нашите амбиции са непрекъснато да разширяваме палитрата от предложения за по-здравословен и качествен начин на хранене на българина. Ние сме тук, в услуга на нашите клиенти и партньори и сме готови да предадем нататък опита и иновациите на една от най-уважаваните фирми в бранша: Lesaffre Group.

Дата
Категория
Новини