Лесафр България с участие на изложението „Храни и напитки за туризма“ – Лято 2021

При засилени мерки за сигурност във връзка с COVID-19 се проведе традиционното изложение „Храни и напитки за туризма“ – Лято 2021 в подкрепа на туристическия бизнес в България. То се проведе на 11.05.2021 в комплекс Златни пясъци и на 13.05.2021 в комплекс Слънчев Бряг. Изложители от различни браншове представиха своите стоки и услуги, специализирани ХоРеКа продуктови линии и иновативни продукти.

Сред участниците бе и Лесафр България, представяща някои от сухите маи с марка Saf-instant, предназначени за професионална и полу-професионална употреба. Също така акцент бе и Star’Bake – специализиран бленд с квас за тесто за пица, чабата и други плоски тестени изделия. Посетителите проявиха голям интерес към този продукт, който дава възможност дори и на по-ниско квалифицираните пицари да сътворят ароматна, вкусна и хрупкава пица.

Въпреки неутешителните прогнози за новия сезон, хотелиерите очакват той да бъде по-успешен от миналогодишния и с нетърпение очакват своите гости. Те търсеха продукти, които да отговарят на новите тенденции за по-здравословно хранене – квас, чисти етикети и натурални съставки. Също така споделяха и за все по-ясно изразената криза в намиране на квалифициран персонал. За тях решението Star’Bake бе изключително интересно и навременно.

И с определена доза здравословен оптимизъм всички участници и посетители очакват новите предизвикателства, които ще ни поднесе новият сезон Лято 2021. Ние, от Лесафр България подкрепяме изцяло туристическия бранш и се стремим да бъдем в крак с новите тенденции!

Дата
Категория
Новини