Отвори врати най-новият Baking CenterTM на Lesaffre Group

През септември в София отвори врати най-новият Baking CenterTM на Lesaffre Group.  Той е част от световната мрежа пекарски центрове на компанията и свидетелства за разширяването на дейността ни в България. Снабден е с най-ново поколение дигитални фурни и оборудване, в партньорство с MIWE. В новия пекарски център на Лесафр България работят обучени и сертифицирани консултанти-технолози, които предлагат своята експертиза в услуга на бизнеса и предават уменията си на следващото поколение пекари и технолози.

Нашата мисия е:

„Да бъдем еталон за новаторски съвременни решения, да предлагаме експертност и опит в услуга на нашите клиенти“

Бъдете различни!

Повече от 165 години ние от Lesaffre работим заедно с пекари от цял свят. Разполагаме с изключително дълбоки познания за процесите, суровините и рецептите, които споделяме със своите партньори и клиенти. За да бъдем в крак със съвременните тенденции следим развитието на сегмента в повече от 50 държави на 5 континента. Затова предлагаме иновативни и модерни решения както за индустриалните производители, така и за бутиковите  хлебарници.

Свържете се с нашите технолози, за да разработим за Вас уникални рецепти, съобразени с Вашите конкретни нужди и производствени мощности.

За Лесафр България:

Лесафр България ЕООД е основана преди 22 години и е част от Lesaffre Group Inc., международен експерт и лидер в областта на ферментационните процеси и технологии. Lesaffre Group Inc. осигурява широк спектър от продукти за производството на хляб и хлебни изделия, хранителни продукти и добавки, напитки, животински храни и био-етанол. Групата е създадена през 1853г в северна Франция и днес работи на 5 континента, в 50 страни, със 70 завода и 10 изследователски центъра. Оборотът на групата за 2021г е над 2 млрд. евро. В компанията работят над 10 500 служители и над 550 учени и експерти. 1/3 от хлябовете по света са направени с продукти на Лесафр и всеки ден 1 млрд души се изхранват пълноценно и здравословно с храни, приготвени с продукти на Лесафр.

За допълнителна информация, моля, свържете се с Лесафр България ЕООД

на тел. 0887 395 830 и office.bg@lesaffre.com.

Дата
Категория
Новини