Lesaffre Group

 

        Експерт в областта на ферментационните процеси, Lesaffre създава иновативни и висококачествени продукти, адаптирани към нуждите на производителите и към тенденциите в консумацията на хлебни изделия.


  Специализирани в производството на мая, подобрители, миксове и премикси, ние не спираме да усъвършенстваме своите технологии и рецепти. По този начин осигуряваме на клиентите ни оптимален обем, мекота, трайност и качество на техните продукти.


    Благодарение на международната мрежа на Lesaffre, групата напълно разбира и се съобразява с културните особености на всяка страна и регион. Lesaffre предлага ефективни и адаптирани решения, съобразявайки се с кулинарните традиции на съответния регион, суровинната база и други влияещи фактори.

Още

История


От малка семейна фабрика до световен лидер на пазара

Първи стъпки

        През 1853 г. Луи Лесафр и Луи Бондюел отварят дестилерия и започват да произвеждат алкохол от зърно и хвойна в Маркет-ле-Лил, Франция.


    През 1863 г. отварят първата си фабрика в Марк-он-Барьол,  която в последствие се превръща в индустриален и търговски център на Lesaffre. Тук за първи път компанията започва да произвежда мая.


  През 1871 г. австрийският барон Макс де Спрингер представя идеята си за извличане на мая от зърнен спирт и продажбата ѝ на пекари. По това време пекарните все още използвали собствена мая.

Още
History 2 (1)
сигурност

Сигурност

Лесафр е една от водещите компании в хранително-вкусовата индустрия и като такава има обособени отдели, занимаващи се с качеството на продуктите и услугите. Освен това Лесафр е първият производител на мая, чиито системи за сигурност са одобрени от независима трета страна

Още

Качество

Lesaffre винаги се старае да отговори на вашите очаквания. Наша основна грижа е качеството и вкуса на продуктите, които ви предоставяме.

 – Здравословност

– Свежест и мекота

– Вкус

– Замразени продукти

Още
качество