ПРАВИМ ХЛЯБА ГОЛЯМ

Baking center™
услуги

Открийте
професионални услуги

подходящи за Вас

От 1974 г.,технолозите и експертите на нашата
Baking Center™

мрежа се
простират по целия свят...

… възползвайки се от знанията си за страни, култури, модели на потребление и местния пазар, за да подхранват вашите иновативни проекти. От пекар до пекар: техническа поддръжка, катализатор на идеи!

Днес, нашите опитни, мултикултурни технолози работещи в нашите 60 центрове за приложение по света...

…могат да определят нуждите и особеностите на всяка страна, в която работим. Разбираме, че всяко пускане на продукт е предизвикателство; като такива, нашите екипи извършват посещения на място и осигуряват поддръжка на клиенти от началото до края. Открийте разнообразието от нашите центрове за приложения:

Нашите услуги

Сензорен анализ

Ароматът, вкусът и текстурата на храната са ключови критерии за качество сред потребителите.

Нашата световна мрежа Baking Center™ e пионер в тълкуването на езика на хляба и предлага своя професионален опит, за да спомага партньорите и клиентите на Lesaffre в техните проекти за развитие.

Нашият опит в сензорния анализ

През последните 15 години нашите експерти по сензорен анализ се ангажираха да подобрят органолептичното качество на продуктите на нашите клиенти. Разчитаме на тяхното изострено обоняние, зрение, вкус, докосване и слух, за анализа на всеки продукт. Разчитаме на тяхното изострено обоняние, зрение, вкус, докосване и слух, за анализа на всеки продукт. Те изучават фините нюанси на миризмите на ванилия, аромата на бирата, вкуса на специфични екстракти от дрожди, усещането за семена или хрупкавия звук на багетата.

Синергична мрежа

Разчитаме на тяхното изострено обоняние, зрение, вкус, докосване и слух, за анализа на всеки продукт. Всяка група използва стандартизирани методи за генериране на илюстрирани научни резултати. Нашата мрежа за сензорен анализ работи в осем лаборатории по целия свят ౼ във Франция, Аржентина, Китай, Сингапур и Турция. Техният опит е ключов двигател зад всеки отдел на нашата компания, от R&D до контрол на качеството, маркетинг и производство. Заедно те предизвикват взаимодействие между бизнес единици и експерти от различни области на дейност. Този подход е предимство и сила, която ни позволява да създаваме продукти и решения, отговарящи на всички нужди на нашите клиенти.

Технологична помощ

Заедно пишем нови глави в историята на ферментацията и печенето днес и утре…

Създадена през 1974 г., концепцията Baking Center™ е дефинирана като център за експертиза, технологии и иновации на Lesaffre Group – световен лидер във ферментационните процеси. Като важен партньор за производители, занаятчии и дистрибутори, мрежата Baking Center™ разполага вече с повече от 50 професионални пространства на над 5 континента. Във всеки един от тях, екпертите на Lesaffre споделят познания и технологии за правене на хляб, разкриват приложенията на съставките и подобрителите и внимателно наблюдават пазарите иразнообразните хранителни навици.

Своеобразните лаборатории на Baking Center™, оборудвани с цел демонстрации и обучения са идеални места за срещи, споделяне на ноу-хау и опит между професионалисти от цял свят. Техническата помощ, разработване на продукти и процеси, сензорни тестове и персонални обучение са само част от услугите, специално създадени, за да отговорят най-добре на нуждите на клиентите.

Технологичните експерти от Baking Center™ работят в тясно сътрудничество с учените и изследователите от Lesaffre, за да са винаги подготвени и да предлагат иновативни решения.

Даваме ви
решение
за вкусни и
успешни печива

Повече от
170 години опит

Нестихващ стремеж към иновации

Глобален обхват