Подобрител за обем и мекота. Солюблин е с концентрирана формула, която се разтваря във вода.
Подобрител, който придава дълготрайна мекота и свежест на готовите хлебни изделия.
Подобрител за обем и дълготрайна мекота на печивата.
Подобрител, който придава дълготрайна мекота и свежест на готовите хлебни изделия.
Концентриран подобрител за обем. Подходящ е за стегнати брашна, като улеснява машинното оформяне, намалява ронливостта и придава златист цвят на коричката на крайния продукт.
Подобрител за хляб и хлебни изделия, който придава обем и златиста коричка на готовите изделия.
Подобрител за удължаване трайността на готовите хлебни изделия.
Подобрител със съдържание на ароматно малцово брашнo, подходящ за тъмни хлябове.
Подобрител за замразени теста. Използва се за замразени преди и след ферментация продукти. Запазва качеството на продуктите до 3 месеца.
Това е деактивирана мая, която омекотява и заздравява тестото. BAKER’S BONUS® RS190 прави тестото по-лесно за замесване, оформяне и подобрява неговата разтегливост, предотвратявайки свиване или разкъсване. Продуктът намалява времето за замесване и гарантира лекота на използване и високо качество на готовите печива.