“Ozmaya” е продукт, oтличаващ се с добра ронливост и висока подемна сила, който гарантира: лесно добавяне по време на замесване, по-голям обем и постоянно качество на крайните продукти.
Özmaya Hizli е бърза мая и в сравнение със стандартната прясна мая има по-висока активност.
Благодарение на това свое качество, Hizli спестява време и намалява разходите. Тази прясна мая има идеално приложение, особено при по-кратките производствени процеси. С Özmaya Osmo увеличавате производителността, докато спестявате разходи и време.
Özmaya Osmo е специализирана прясна мая, разработена за тесто, съдържащо захар (минимум 10%) или с високо осмотично налягане. Тази мая осигурява много по-добри резултати от стандартната при тестa, съдържащи мазнини и захар. Osmo, също така e подходяща за употреба при производството на замразени хлебни изделия като кроасани или бриош хляб. С Özmaya Osmo увеличавате производителността, докато спестявате разходи и време.
“Hasmaya” е продукт, oтличаващ се с добра ронливост и висока подемна сила, който гарантира: лесно добавяне по време на замесване, по-голям обем и постоянно качество на крайните продукти.
Прясна мая “Vivo” се отличава с изключителна ронливост, високо качество и е подходяща за производството на всякакви видове тестени изделия.
„Vivo“ се добавя лесно по време на замесване, гарантира по-голям обем и постоянно високо качество на крайните продукти.
“Lesafmaya” е специализирана мая с висока ефективност. Използването ѝ ускорява разграждането на захарите в тестото и повишава качеството на крайния продукт. Прясна мая “Lesafmaya” Ви гарантира: ускорен процес на втасване, по-голям обем и дълготрайност на крайния продукт; постоянно високо качество.
Прясна мая “Френската” е първокласна мая с висока подемна сила, предназначена за използване в хлебарството и сладкарството, която гарантира бърза ферментация при по-малко влагане и трайно високи резултати.
Ронената мая или наричана още гранулирана мая е пресен продукт, предназначен за индустриални производители, който гарантира: по-лесно претегляне; по-точно дозиране; постоянно качество.