ПРАВИМ ХЛЯБА ГОЛЯМ

ПРОДУКТИ

Микс за производство на кроасани и други изделия от бутер тесто.

Микс за производство на веган хляб и хлебни изделия а високо съдържание на протеини и фибри, но ниско въглехидратно съдържание.

Това е поръска, която се добавя на повърхността на оформеното тесто. Внася много приятни ароматни нотки и е подходяща за печива и крекери. Поръската от твърда пшеница освен вкус, дава възможност и за персонализиране на крайните продукти.

Миксът е източник на протеини и е с високо съдържание на витамин Е, ненаситени мастни киселини и фибри. Предназначен е за производство на хляб с полезни съставки, които повлияват доброто здраве. Ежедневната консумация на хлебни изделия с такова съдържание с препоръчва за хора, следващи здравословен и балансиран хранителен режим.

Миксът има високо съдържание на лимец /21%/ и ръжен квас. Тази здравословна комбинация позволява приготвянето на печива, насочени към потребители с високи изисквания. Предназначен е за производство на пълнозърнести тъмни хлябове. Комбинацията от малцови брашна подсилва вкуса и аромата на хляба.

Миксът съдържа богато разнообразие от зърнени култури и семена: Ленено семе, овесени ядки, ечемик, просо, слънчоглед, мак, соя и пшенични трици. Тази специално разработена комбинация е предназначена за хора с отношение към здравословно хранене и активен начин на живот. Добавеният натурален ръжен квас подсилва вкуса и аромата на крайните изделия.

Микс за производството на многозърнест хляб и хлебни изделия с добавени витамини и минерали. Миксът има високо съдържание семена и зърна /слънчоглед, сусам, ечемик, царевица, тиквено семе и овесени ядки/. В рецептурата му също така са включени и подбрана комбинация от 10 витамина и минерали, които остават активни и след изпичането на крайното изделие. Ръжения квас допълва палитрата от здравословни съставки. Тази комбинация позволява приготвянето на печива, насочени към потребители с отношение към качествен и здравословен начин на живот.

Миксът има високо съдържание на лен (40%) и чиа (10%), наситени с Омега-3 мастни киселини и по-специално алфа-линоленова киселина (ALA), която спомага за поддържане на оптималното ниво на холестерол в кръвта. Благодарение на високото съдържание на семена, хлябът има изключително интересна, еластична структура на средата и изразителен вкус и аромат. При създаването на формулата са отстранени всякакви излишни допълнителни субстанции – продуктът притежава „clean label” – т. нар. „чист етикет”.

Пре-микс за производство на царевичен хляб. Обогатен е с уникална комбинация от натрошена соя, подправки и слънчогледово семе. Готовият хляб има въздушна структура с ясно видими слънчогледови семки при разрязване.

Миксът е разработен за производство на бял хляб и други тестени изделия. Обогатен е с тиквено, слънчогледово и ленено семе. Готовият хляб има нежна и мека средина с ясно видими тиквени и слънчогледови семки при разрязване.

Многозърнеста „Заварка“ е паста с натурален квас за производство на многозърнести печива, пре-микс с пастообразна консистенция. Пастата „Заварка“ е комбинация от квас и запарени натурални брашна за производство на хляб. Накиснатите и омекотени зърна са ясно видими при разрязване и повишават хранителната стойност на изделията. Пастата „Заварка“ е насочена към потребители с отношение към качествени и здравословни продукти. Предназначена е за производство на многозърнести хлябове, които могат да бъдат позиционирани във високия ценови сегмент.

„ЗАВАРКА“ тъмен малц е натурален квас за производство на печива, пре-микс с пастообразна консистенция. Пастата „ЗАВАРКА“ е комбинация от квас и запарени натурални брашна за производство на хляб. Съдържа натурален ръжен квас. Комбинацията от пълнозърнесто ръжено брашно и пълнозърнест ръжен квас с подправки и зърна придава уникален вкус и удължава срока на годност на готовите печива. Продуктът „ЗАВАРКА“ е насочена към потребители с отношение към качествени и здравословни продукти. Предназначена е за производство на пълнозърнести хлябове, които могат да бъдат позиционирани във високия ценови сегмент.
1 2 3 4

пекарски услуги

От пекар до пекар: техническа поддръжка, катализатор на идеи!

сензорен
анализ

технологична
помощ

професионално
обучение

Открийте нашите
услуги

Предлагаме широка гама
от
съставки
и услуги
предназначени за
професионалисти

Повече от
170 години опит
47 центъра
за печене
по
цял свят

70 завода
за мая и
съставки