ПРАВИМ ХЛЯБА ГОЛЯМ

ПРОДУКТИ

Пшеничната интензивна девитализирана закваска придава цвят на тестото, усещане за бяло брашно и фини нотки на печено. Не изисква подготовка и може да се включи директно в процеса на замесване. Пшеничната интензивна девитализирана закваска може да се използва при всички процеси за приготвяне на хляб и е особено подходяща за чабата и белите хлябове, при които придава селски привкус на крайния продукт с по-силна киселинност.

Меката девитализирана закваска от твърда пшеница придава на тестото лека киселинност, усещане за зряла пшеница, млечни и плодови нотки. Не изисква подготовка и може да се добавя директно при смесване. Меката девитализирана закваска от твърда пшеница може да се използва във всички видове процеси за приготвяне на хляб, но е особено подходяща за сладки теста като млечен хляб или за тост хляб.

LIVENDO Wheat Rype™ Horiatiko e стабилизиран пшеничен квас за хляб и хлебни изделия куркума. Той е създаден от висококачествено пълнозърнесто пшенично брашно и естествени стартерни култури, а добавенaтa към него куркума придава прекрасен аромат и цвят на готовите хлебни изделия. Хлябът, приготвен с LIVENDO Wheat Rype™ Horiatiko е с характерна структура, хрупкава коричка, жълт цвят и специфично ухание, а постоянното му качество е трайно гарантирано. *Девитализираните квасове представляват жив квас, чиято биомаса е била инактивирана. Това дава възможност да се удължи срока на годност на продукта, като същевременно се запазва вкуса и аромата на хляба. Представлява паста, която е оставена да ферментира естествено в продължение на 20 дни, след което е деактивирана със сол. Така тя развива целия си аромат и вкус, които придава на вече готовите изделия.

LIVENDO Rype™ е квас, получен от висококачествена пълнозърнеста ръж и естествени стартерни култури. Предлага се във вид на паста, оставена да ферментира естествено в продължение на 20 дни, след което е деактивирана. В рамките на този процес продуктът развива пълноценно своите вкусови и ароматни качества, които предава и на вече готовите печива. Благодарение на своята пастообразна консистенция LIVENDO RYPE™ е лесен за дозиране и използване.
*Девитализираните квасове представляват жив квас, чиято биомаса е била инактивирана. Това дава възможност да се удължи срока на годност на продукта, като същевременно се запазва вкуса и аромата на хляба. Представлява паста, която е оставена да ферментира естествено в продължение на 20 дни, след което е деактивирана със сол. Така тя развива целия си аромат и вкус, които придава на вече готовите изделия.

LIVENDO Wheat Rype™ Mediterrano e стабилизиран пшеничен квас за хляб и хлебни изделия с билки и подправки. Той е създаден от висококачествено пълнозърнесто пшенично брашно и естествени стартерни култури, а добавените към него билки и подправки придават на осигуряват прекрасен аромат на готовите хлебни изделия. Хлябът, приготвен с LIVENDO Wheat Rype™ Maditerrano е с характерна структура, хрупкава коричка и вълшебно средиземноморско ухание, а постоянното му качество е трайно гарантирано. *Девитализираните квасове представляват жив квас, чиято биомаса е била инактивирана. Това дава възможност да се удължи срока на годност на продукта, като същевременно се запазва вкуса и аромата на хляба. Представлява паста, която е оставена да ферментира естествено в продължение на 20 дни, след което е деактивирана със сол. Така тя развива целия си аромат и вкус, които придава на вече готовите изделия.

LIVENDO Wheat Rype™ e изцяло натурален, стабилизиран със сол пшеничен квас. Той е създаден от висококачествено пълнозърнесто пшенично брашно и естествени стартерни култури. Хлябът, приготвен с LIVENDO Wheat Rype™ е с традиционен вкус и аромат, характерна структура и хрупкава коричка. Контролираният ферментационен процес гарантира постоянно качество на хляба, стабилност и надеждност при производството. *Девитализираните квасове представляват жив квас, чиято биомаса е била инактивирана. Това дава възможност да се удължи срока на годност на продукта, като същевременно се запазва вкуса и аромата на хляба. Представлява паста, която е оставена да ферментира естествено в продължение на 20 дни, след което е деактивирана със сол. Така тя развива целия си аромат и вкус, които придава на вече готовите изделия.

Закваска от твърда пшеница, която увеличава обема, свежестта и ароматно-вкусовите качества на крайния продукт.

Ароматна закваска за занаятчийски хлебни изделия от внимателно подбрани сортове пшенично и ръжено брашно. Продуктът е подходящ за приготвяне на домашен тип хляб, пърленка, чабата, пица и други занаятчийски видове печива.

LV1 – закваска с млечно-кисел и маслен вкус. LV1 придава на на сладките печива диапазон от киселинност, главно млечна, подобрява цялостния вкус и допринася за втасването на тестото. Livendo® LV1 стартер е прах, който може да се използва във всички видове хляб и е особено подходящ за сладки приложения: бриош, виенски сладкиши, панетоне, млечен хляб, хляб без глутен. *Стартерните култури са определена комбинация от живи бактерии, които се предлагат в неактивно (замразено) състояние. Когато се поставят в активна хранителна среда, те се размножават и създават квас с определени аромат, вкус и подемна сила. Този квас дава възможност за създаването на различни, уникални продукти като хляб, закуски, всякакви тестени изделия.

пекарски услуги

От пекар до пекар: техническа поддръжка, катализатор на идеи!

сензорен
анализ

технологична
помощ

професионално
обучение

Открийте нашите
услуги

Предлагаме широка гама
от
съставки
и услуги
предназначени за
професионалисти

Повече от
170 години опит
47 центъра
за печене
по
цял свят

70 завода
за мая и
съставки