Микс, подходящ за производство на питки за бургери, сандвичи, козунаци и др.
Микс, специално разработен за производство на царевичен хляб.
Многозърнест микс за производство на тъмни специални хлябове с лимец и тиквено семе.
Микс за производство на кроасани и други изделия от бутер тесто.
Микс за производство на веган хляб и хлебни изделия а високо съдържание на протеини и фибри, но ниско въглехидратно съдържание.
Това е поръска, която се добавя на повърхността на оформеното тесто. Внася много приятни ароматни нотки и е подходяща за печива и крекери. Поръската от твърда пшеница освен вкус, дава възможност и за персонализиране на крайните продукти.
Миксът е източник на протеини и е с високо съдържание на витамин Е, ненаситени мастни киселини и фибри. Предназначен е за производство на хляб с полезни съставки, които повлияват доброто здраве. Ежедневната консумация на хлебни изделия с такова съдържание с препоръчва за хора, следващи здравословен и балансиран хранителен режим.
Миксът има високо съдържание на лимец /21%/ и ръжен квас. Тази здравословна комбинация позволява приготвянето на печива, насочени към потребители с високи изисквания. Предназначен е за производство на пълнозърнести тъмни хлябове. Комбинацията от малцови брашна подсилва вкуса и аромата на хляба.
Миксът съдържа богато разнообразие от зърнени култури и семена: Ленено семе, овесени ядки, ечемик, просо, слънчоглед, мак, соя и пшенични трици. Тази специално разработена комбинация е предназначена за хора с отношение към здравословно хранене и активен начин на живот. Добавеният натурален ръжен квас подсилва вкуса и аромата на крайните изделия.
Микс за производството на многозърнест хляб и хлебни изделия с добавени витамини и минерали. Миксът има високо съдържание семена и зърна /слънчоглед, сусам, ечемик, царевица, тиквено семе и овесени ядки/. В рецептурата му също така са включени и подбрана комбинация от 10 витамина и минерали, които остават активни и след изпичането на крайното изделие. Ръжения квас допълва палитрата от здравословни съставки. Тази комбинация позволява приготвянето на печива, насочени към потребители с отношение към качествен и здравословен начин на живот.
Миксът има високо съдържание на лен (40%) и чиа (10%), наситени с Омега-3 мастни киселини и по-специално алфа-линоленова киселина (ALA), която спомага за поддържане на оптималното ниво на холестерол в кръвта. Благодарение на високото съдържание на семена, хлябът има изключително интересна, еластична структура на средата и изразителен вкус и аромат. При създаването на формулата са отстранени всякакви излишни допълнителни субстанции – продуктът притежава „clean label” – т. нар. „чист етикет”.
Пре-микс за производство на царевичен хляб. Обогатен е с уникална комбинация от натрошена соя, подправки и слънчогледово семе. Готовият хляб има въздушна структура с ясно видими слънчогледови семки при разрязване.