ПРАВИМ ХЛЯБА ГОЛЯМ

ПРОДУКТИ

Star’ Bake PIZZA е бленд, специално разработен за да улесни работата на майсторите-пицари и да гарантира винаги чудесен вкус и аромат на специалното тесто за пица. Star’ Bake PIZZA съдържа комбинация от селектирани щамове мая, ензими и брашна, която прави тестото еластично и лесно за разточване. Също така дават възможност в тестото да се развият ароматни молекули, характерни за тестата с квас. Не се наблюдава развитието на големи шупли, а хрупкавата коричка дава завършеност на всяка пица.

LV1 – закваска с млечно-кисел и маслен вкус. LV1 придава на на сладките печива диапазон от киселинност, главно млечна, подобрява цялостния вкус и допринася за втасването на тестото. Livendo® LV1 стартер е прах, който може да се използва във всички видове хляб и е особено подходящ за сладки приложения: бриош, виенски сладкиши, панетоне, млечен хляб, хляб без глутен. *Стартерните култури са определена комбинация от живи бактерии, които се предлагат в неактивно (замразено) състояние. Когато се поставят в активна хранителна среда, те се размножават и създават квас с определени аромат, вкус и подемна сила. Този квас дава възможност за създаването на различни, уникални продукти като хляб, закуски, всякакви тестени изделия.

Саф Пица е инстантна мая, специално адаптирана към нуждите на производителите на пица. Отличава се с по-деликатна подемна сила, необходима за този тип производство. Произвежда се от същия вид дрожди, както и прясната мая, последвани от изсушаване и пакетиране. Използването ѝ улеснява замесването и повишава качеството на крайния продукт. Сухата мая „Саф-пица“ е с френски произход и Ви гарантира:
  • Ускорен процес на замесване
  • По-добра разтегливост на тестото
  • Избягване ефекта на свиване
  • Постоянно качество

„Saf Instant“ Златен е готова за употреба суха мая със специално приложение, а именно – походяща е за направата на сладки теста. Произвежда се от същия вид дрожди, както и прясната мая, последвани от изсушаване и пакетиране. Сухата мая “Саф Инстант” е с френски произход и Ви гарантира:
  • Ускорен процес на замесване (от 10% до 30% по-бързо)
  • Равномерна ферментация
  • По-лесно притегляне
  • По-точно дозиране
  • По-лесно съхранение
  • По-дълъг срок на годност

„Saf Instant“ Червен е готова за употреба суха мая, подходяща за всякакви видове теста. Произвежда се от същия вид дрожди, както и прясната мая, последвани от изсушаване и пакетиране. Сухата мая “Саф Инстант” е с френски произход и Ви гарантира:
  • Ускорен процес на замесване (от 10% до 30% по-бързо)
  • Равномерна ферментация
  • По-лесно притегляне
  • По-точно дозиране
  • По-лесно съхранение
  • По-дълъг срок на годност

“Hasmaya” е продукт, oтличаващ се с добра ронливост и висока подемна сила, който гарантира: лесно добавяне по време на замесване, по-голям обем и постоянно качество на крайните продукти.

Прясна мая “Vivo” се отличава с изключителна ронливост, високо качество и е подходяща за производството на всякакви видове тестени изделия.
„Vivo“ се добавя лесно по време на замесване, гарантира по-голям обем и постоянно високо качество на крайните продукти.

“Lesafmaya” е специализирана мая с висока ефективност. Използването ѝ ускорява разграждането на захарите в тестото и повишава качеството на крайния продукт. Прясна мая “Lesafmaya” Ви гарантира: ускорен процес на втасване, по-голям обем и дълготрайност на крайния продукт; постоянно високо качество.

Прясна мая “Френската” е първокласна мая с висока подемна сила, предназначена за използване в хлебарството и сладкарството, която гарантира бърза ферментация при по-малко влагане и трайно високи резултати.

Ронената мая или наричана още гранулирана мая е пресен продукт, предназначен за индустриални производители, който гарантира: по-лесно претегляне; по-точно дозиране; постоянно качество.
1 2 3 4

пекарски услуги

От пекар до пекар: техническа поддръжка, катализатор на идеи!

сензорен
анализ

технологична
помощ

професионално
обучение

Открийте нашите
услуги

Предлагаме широка гама
от
съставки
и услуги
предназначени за
професионалисти

Повече от
170 години опит
47 центъра
за печене
по
цял свят

70 завода
за мая и
съставки