Подобрител за обем, подходящ за обикновени и обогатени теста
Характеристики: Предназначен е за заводски и тостерен хляб и тестени изделия. Подходящ за брашна с отпускане на глутена 6-10мм. Увеличава значитено обема на хляба или тестеното изделие. Намалява ронливостта на филиите при разрязване. Подходящ е и за обогатени теста и тъмни хлябове, с по-голямо съдържание на ръжено или пълнозърнесто брашно. Подобрява толеранса и газозадържането по време на ферментация.
Предимства за производителя:
Лице за контакт: Лесафр България ЕООД, гр. София, Искърско шосе 7, ТЦ Европа, сграда 1, офис 1, 00 359 /02/ 873 14 39, office.bg@lesaffre.com, www.lesaffre.bg
За да разработите своята уникална рецепта – Потърсете нашите технолози!
Дозировка | 0,3 – 0,5% към брашното |
---|---|
Нетно количество: | 10 kg |
Произведено в | ЕС |