Каталог

Extrapan

Категории: ,
Описание

Подобрител за обем, подходящ за обикновени и обогатени теста

Характеристики: Предназначен е за заводски и тостерен хляб и тестени изделия. Подходящ за  брашна с отпускане на глутена 6-10мм.  Увеличава значитено обема на хляба или тестеното изделие. Намалява ронливостта на филиите при разрязване. Подходящ е и за обогатени теста и тъмни хлябове, с по-голямо съдържание на ръжено или пълнозърнесто брашно. Подобрява толеранса и газозадържането по време на ферментация.

Предимства за производителя:

  • Увеличава обема на хляба
  • Подходящ за тъмни хлябове
  • Намалява ронливостта при разрязване
  • Лесно за работа тесто, подобрява толеранса
  • Подходящ за обогатени теста

Лице за контакт: Лесафр България ЕООД, гр. София, Искърско шосе 7, ТЦ Европа, сграда 1, офис 1, 00 359 /02/ 873 14 39, office.bg@lesaffre.com, www.lesaffre.bg

За да разработите своята уникална рецепта – Потърсете нашите технолози!

Допълнителна информация
Дозировка

0,3 – 0,5% към брашното

Нетно количество:

10 kg

Произведено в

ЕС