08 апр. КЛАСИЧЕСКИ Бриош
Рецептата е за два големи бриоша Продукти 100 мл прясно мляко1 с.л. ром1 кубче прясна мая Yuva60 г захар500 г брашно10 г сол4 яйца240 г меко масло За намазване:1 жълтък1 с.л. вода Начин на...
Рецептата е за два големи бриоша Продукти 100 мл прясно мляко1 с.л. ром1 кубче прясна мая Yuva60 г захар500 г брашно10 г сол4 яйца240 г меко масло За намазване:1 жълтък1 с.л. вода Начин на...
Пригответе вкусен и пухкав български козунак за Великден с прясна мая Yuva. Вижте нашата рецепта. С Лесафр България е вкусно и лесно. Приготви своите печива вкъщи. Рецепта за 2 големи козунака...
Никулден, празникът на св. Никола Чудотворец се празнува на 6 декември. В чест на покровителя на моряците, рибарите, търговците и банкерите, на този ден се приготвя риба и обреден хляб,...
В сезона на тиквата ви предлагаме апетитна и ефектна сладка пита. Христина Колева от Животът може да е вкусен я приготвя за нас. Христина предпочита да използва нашата мая,...
Кулинарен хит! Комбинация между бухтички, мекици и кюфтета. Подходящи за силна закуска и следобедно похапване. Съставки: 250 г брашно15 г (1/3 кубче) прясна мая1 ч.л. кристална захар1 ч.л. сол200 г кайма5 стръка...
Атрактивни на вид, но и много вкусни, тези Сиренки роза са по-лесни за приготвяне, отколкото си представяте. Съставки: 500 г брашно тип 500125 г краве масло2 белтъка1 пакет суха мая Yuva1 1/2...